DEVENTER Woensdag 13 april hebben de kinderen van kindercentrum ’t Nestje een lentegroet gebracht bij het project “Voorstad verbindt”.

Kindercentrum ’t Nestje brengt ieder jaar een lentegroet aan een organisatie in de buurt. Deze keer was het de beurt aan “Voorstad verbindt”. Dit is een sociaal kunstproject waarin de bewoners van Voorstad Oost elkaar leren kennen en samenwerken. Er wordt op dit moment door verschillende buurtbewoners een 3 km. lange sjaal gebreid in rood-gele kleuren. Op deze ochtend kwam een tiental brei-dames samen om hun breiwerk te laten zien aan de kinderen. De kinderen deelden cake uit en zelfgemaakte bloemen. Sommige kinderen mochten zelfs een stukje proberen te breien. Ook werd er nog een brei-lied ten gehore gebracht.

Kindercentrum ’t Nestje heeft 3 opvanglocaties voor kinderen van 0-4 jaar in Deventer en staat voor kwaliteit. Maatwerk en in samenwerking met ouders, een goede dagopvang kunnen bieden, zijn hoofdzaken waar wij ons dagelijks mee bezig houden. VVE, warme maaltijden, uitstapjes, vaste pedagogisch medewerksters, ontwikkelingsgericht. Kinderopvang Deventer is samengevoegd met peuterspeelzalen, wat maakt dat wij als Kindercentrum ’t Nestje, ook Peuterspelen aanbieden. Wij zijn van alle markten thuis.