Noodopvang kinderopvang Deventer het Nestje

*Belangrijk* Beste ouders, zoals jullie weten gaan wij ook door. Door met kinderopvang voor ouders die binnen de door de overheid vastgestelde vitale beroepsgroepen werken. Minimaal 1 ouder moet tot een van deze beroepsgroepen horen om aanspraak te kunnen maken op de zogeheten 'noodopvang'.   Wij zijn ons er van bewust dat er ook ouders zijn die (nog) geen kinderopvang hebben, maar die mogelijk gedurende deze periode wel extra moet werken. Ook met die ouders kijken wij graag mee in de mogelijkheden binnen onze kinderopvang. Bent u of kent u een ouder die nog geen klant is bij ons, maar die wel kinderopvang zoekt omdat zij binnen een vitale beroepsgroep werken? Vraag naar onze mogelijkheden, want wij kijken graag met u mee! Samen staan we sterk!   U kunt u zich via het Aanvraagformulier noodopvang cruciale beroepsgroepen al aanmelden. Deze kunt u ingevuld terug sturen naar planning@kdvkindernet.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met onze centrale administratie tussen 09.00-13.00 uur op 0575-533800 of via info@kdvkindernet.nl.   Wij wensen een ieder al het goeds toe in deze bijzondere tijden.   #flattenthecurve #alleskomtgoed #kinderopvang #vitaleberoepsgroepen #coronacrisis #noodopvang #deventer 

OPEN HUIS & GRATIS inloopochtenden bij Het Nestje

In de week van maandag 21 november 2016 en vrijdag 25 november 2016 organiseren wij GRATIS inloopochtenden voor u en uw kind(eren). Wij heten u van harte welkom bij 1 van onze locaties in Deventer. Op dinsdag 29 november 2016 hebben wij OPEN HUIS binnen onze locaties het Eerste Nestje en het Tweede Nestje. Graag tot dan! Neemt u eens een kijkje op onze facebookpagina!  

Voorleesontbijt met Opa & Oma woensdag 12 oktober 2016 (1e Nestje)/ donderdag 13 oktober (2e Nestje)

In de week van 5 t/m 16 oktober is het de Kinderboekenweek. Deze week staat in het teken van Opa's en Oma's, "Voor altijd jong". Graag willen wij Opa's en Oma's uitnodigen om op woensdag 12 oktober (1e Nestje, Brinkgreverweg 184) of op donderdag 13 oktober, (2e Nestje, H.G.Gooszenstraat 3) van 9.00-10.30 uur bij ons te komen spelen,  te luisteren naar het verhaal van deze Kinderboekenweek, om aansluitend te genieten van een ontbijtbuffet(je) samen met hun kleinkind(eren). U kunt zich opgeven op de intekenlijst die bij de groep van uw kind(eren) hangt. Intekenen kan tot en met 10 oktober! Graag zien wij u allen op woensdag 12 oktober (1e Nestje) of donderdag 13 oktober (2e Nestje) bij Kindercentrum 't Nestje!

Wielen van de Bus komt naar Deventer!

Wat een geweldig nieuws! Woensdag 6 juli aanstaande, komt de echte "Wielen van de Bus" (bekend van t.v.) naar Deventer! Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur zal deze bus aan de Brinkgreverweg 184 in Deventer staan. Allerlei activiteiten zoals een fotoshoot met "Jill", schminken en een ballonnenclown 🙂 ! Iedereen is welkom, dus kom allen gezellig langs!!! Graag tot dan, wij kijken er al naar uit 🙂

Kinderen van ‘t Nestje brengen lentegroet

DEVENTER Woensdag 13 april hebben de kinderen van kindercentrum ’t Nestje een lentegroet gebracht bij het project “Voorstad verbindt”. Kindercentrum ’t Nestje brengt ieder jaar een lentegroet aan een organisatie in de buurt. Deze keer was het de beurt aan “Voorstad verbindt”. Dit is een sociaal kunstproject waarin de bewoners van Voorstad Oost elkaar leren kennen en samenwerken. Er wordt op dit moment door verschillende buurtbewoners een 3 km. lange sjaal gebreid in rood-gele kleuren. Op deze ochtend kwam een tiental brei-dames samen om hun breiwerk te laten zien aan de kinderen. De kinderen deelden cake uit en zelfgemaakte bloemen. Sommige kinderen mochten zelfs een stukje proberen te breien. Ook werd er nog een brei-lied ten gehore gebracht. Kindercentrum ’t Nestje heeft 3 opvanglocaties voor kinderen van 0-4 jaar in Deventer en staat voor kwaliteit. Maatwerk en in samenwerking met ouders, een goede dagopvang kunnen bieden, zijn hoofdzaken waar wij ons dagelijks mee bezig houden. VVE, warme maaltijden, uitstapjes, vaste pedagogisch medewerksters, ontwikkelingsgericht. Kinderopvang Deventer is samengevoegd met peuterspeelzalen, wat maakt dat wij als Kindercentrum ’t Nestje, ook Peuterspelen aanbieden. Wij zijn van alle markten thuis.

Lente bij het Tweede Nest

De lente komt eraan. Langzaam beginnen de bloemetjes weer te ontwaken, zo ook bij kindercentrum 't Nestje. Op elke groep wordt ijverig gewerkt om de groepen lenteklaar te maken.  In de gang maken we een mooie thema-tafel! Deze week maken we op de Ooievaars Bloemen. De verf kriebelt wel een beetje maar het resultaat mag er zijn! Ook op een babygroep kun je knutselen! Bij de Musjes op de groep wordt "Bobbi in de tuin" voorgelezen. Hij plant bloemetjes in de tuin. Hier komt natuurlijk een hoop bij kijken: Plantjes poten, water geven..Bobbi laat zien hoe dit moet! Dan planten we onze eigen plantjes op de groep! Deze week maken ze bloemen met hun eigen handen! Op de roodborstjes start het thema Dottie's eieren. Dottie gaat langs bij al haar vrienden op de boerderij om haar mooie eieren te laten zien. Niemand komt kijken totdat.... de eitjes uitkomen en er kleine kuikentjes uitkomen! Dottie neemt deze week een kijkje op de groep met al haar kleintjes!

Babyshower bij ‘t Nestje

Babyshower op donderdag 18 februari bij Kindercentrum 't Nestje in Deventer. Bent u zwanger? Dat is een reden voor een feestje! Graag nodigen wij u uit voor onze babyshower van 19.30 - 21.00 uur. Onder het genot van "bubbels" en taart kunt u informatie uitwisselen met professionals over zwangerschap, bevalling en opvoeding. Neem een zwangere vriendin, zwangere zus of zwangere buurvrouw mee en maak kennis met de medewerkers van de babygroepen en neem een kijkje op de babygroep. Vol = Vol, deelname is kosteloos Graag tot dan!

Beweegkriebels convenant ondertekend

Onlangs is het Convenant Beweegkriebels "Sportimpuls kinderen sportief op gewicht 2015-2017" namens Kindercentrum 't Nestje ondertekend.  Projectgroep partners zijn onder andere GGD IJsselland, Sportbedrijf Deventer en Fysiopraktijk Fysiodé. Inmiddels zijn er pedagogisch medewerksters van 't Nestje gestart met de cursus Beweegkriebels. Dit is een 2e ronde voor onze organisatie. Beweegkriebels is al een aantal jaren een effectieve beweegmethode die we gebruiken in de dagelijkse praktijk van onze kinderopvanglocaties! “Kriebelkruipen op het gras, Spetterspatten in een glas, Binnen dansen met de poppen, Achter in de tuin verstoppen, Kijk dit wordt een tenthotel, Fietsen, fietsen, razendsnel, Stil zijn? Zitten? Ik krijg jeuk, Beweegkriebels die zijn leuk”. Beweegkriebels gaat over het bewegen met jonge kinderen, over een actieve leefstijl en over het aanbieden van beweegmogelijkheden aan jonge kinderen. Beweegkriebels inspireert, enthousiasmeert en informeert. Binnen onze locaties zijn er pedagogisch medewerkers geschoold om Beweegkriebels vorm te geven voor de kinderen. Hierbij wordt tevens gebruik gemaakt van de gymzaal in de nabije omgeving. Voor meer informatie over Beweegkriebels en bewegen met jonge kinderen, verwijzen we u naar de website: www.beweegkriebels.nl.

OPEN HUIS op 29 januari 2016

Deventer, Peuterplus Voorstad Oost. Op vrijdag 29 januari is er van 9:00 tot 12:00 uur Open Huis bij Peuterplus Voorstad Oost. Komt u ook een kijkje nemen? Koffie en thee staat klaar voor u. Tot ziens!

Thema: mensen

Deventer, Peuterplus Voorstad Oost. Afgelopen week zijn de kinderen naar aanleiding van het thema "mensen" aan het plakken geweest.......waar zit je neus ? En waar moeten je oren? Geconcentreerd aan de slag. Heel knap allemaal hoor !!!

[dc_social_wall id=”8144″]